Pohárová soutěž v Bačkově

04.06.2012 15:25

   V neděli 3.6.2012 jsme se zúčastnili dalšího kola havlíčkobrodského turné, konaného tentokrát v Bačkově. Starší družstvo soutěžilo v tradiční sestavě Matěj Prášek, Věrka Korejtková, Lucka Prášková, Vendy Zemanová, Pavel Klečanský, Eva Hynková a Ondra Štefánek. U mladších se nám tři děti nedostavily a proto jsme museli trošku improvizovat. Nakonec první družstvo běželo v sestavě Zdenda Trtík, Tomáš Trtík, Lenča Korejtková, Míša Pavlisová, Kuba Štefánek, Kačka Tonarová a Lucka Zemanová a druhé muselo běžet jenom v šesti kvůli pravidlu umožňující start ve dvouch družstvech pouze dvoum členům. Toto druhé družstvo tvořili Klárka Trtíková, Martin Tonar, Šimon Suchý, Pavel Vlach a doplnili je Zdenda Trtík s Kubou Štefánkem.

   Na soutěž přijelo celkem 41 družstev, což vypadalo na opravdu dlouhý den, vzhledem k tomu, že bylo připraveno pouze jedno plato, ale díky dobré práci pořadatelů a také díky zkácení doby na přípravu základny na čtyři minuty, proběhla soutěž velice rychle a ve dvě hodiny jsme už byli na cestě zpátky.

   První družstvo mladších skončilo nakonec v celkovém hodnocení na velice pěkném, ale zároveň na velice nepopulárním čtvrtém místě s časem 22,08 s. Druhé družstvo s našimi nejmenšími skončilo na sedmnáctém místě. Starší děti skončily po drobných chybyčkách během útoku na desátém místě.

 

Fotky na:mladihasiciveselyzdar.rajce.idnes.cz/Backov_3.6.2012/